Sa ETA-rörelsen replica klockor – schweiziska replica klockor triple aaa+ grade,replica klockor,replika rolex

Okt 26

Sa ETA-rörelsen replica klockor

Schweiz ETA-rörelse är en stor familj med sin standardisering och storskaliga rörelser för att bli världens ledande leverantör av den schweiziska rörelsen. På 1970-talet och 1980-talet, den schweiziska klockfabriken ett stort antal, många är oberoende produktion av sin egen rörelse. Men vid slutet av japanska kvarts varv ledde till majoriteten av den schweiziska klock fabriken stängdes eller fusionerats och Swatch Group fusioner och förvärv av ett antal väl kända klocka fabrik, började dess huvudsakliga dotterbolag fabrik –ETA rörelse massproduktion och producentpriser Billig mekanisk klockrörelse. På grund av de höga kostnaderna för forskning och utveckling av mekanisk klocka rörelse, därför är världens 80% av den schweiziska klockrörelsen ETA baserat på köpet att producera sina klockor.

ETA-rörelse av styrkan
Det tar miljontals dollar att utveckla en ny klockmaskin, och det betyder inte framgång även om det är byggt. Swatch Group ETA betydelse som ett varumärke är inte bara för att täcka olika pris Swatch Group erbjudande rörelse, är watch rörelse fortfarande i sin besittning 75% av företagets andel av den schweiziska klockindustrin. Du vet en hel del kända klocktillverkaren och koncernen tillverkar inte sin egen rörelse, men att köpa klockan rörelse delar och monteras på denna grund, använde de förlita sig på ETA watch rörelse delar måste ge 80% av Swiss-tillverkade klockor ETA att använda tre grundläggande rörelse är: ETA självuppdragkronograf 2824-2,2892-A2 och rörelse Valjoux7750 (även känd som ETA7750), och de särskilda krav som kunder av bolaget självt eller enskilda yrkes ETA rörelse Företag, kunden att slutföra sina egna.
Oavsett vilken synpunkt, dagens ETA har blivit världens största och mest inflytelserika färdiga produkter, halvfabrikat klockrörelse tillverkare. ETA koncernens historia kan spåras tillbaka till slutet av sjuttonhundratalet, när det sammanlagda antalet oberoende fabriker blev prototypen för ETA, som inrättades 1793 Fontaine FHF titta fabriken blev den första tillverkaren av halvfärdiga ETA rörelse (Ebauches) titta på fabriken, Och sedan 1856 i Grenchen öppnade en annan specialtillverkning halvfabrikat av fabriken för att bli föregångare till ETA. ETA så tidigt som 1926 tillkomsten av den första automatiska klocka rörelse, och 1979 producerade Shi Ying titta Delirium tjocklek på endast 0.98mm, inte bara för tunn känd också skapat en rörelse och fall tillbaka tillsammans Som en av tekniken, som för utvecklingen av Swatchbord lagde grunden. 1985 blev ETA medlem av Swatch Group.
Swiss ETA watch rörelse är en stor familj, det finns ett brett utbud av stora och små rörelser modell, är produktionshistoria lång, och storleken på systemet har bildats i slutet av sjuttiotalet. Faktum är att vi nu ser rörelsen i hjärtat, vid den tiden hade redan dykt upp. replica klockor Schweizisk klockindustrin var också det finns många andra hjärtfabriker, under 1970-talet och åttiotalet i förra seklet, kan import från Schweiz klockor ses. Även om den grundläggande importen av klockor vid den tiden är varumärket, och rörelsen är i grunden en manual om typen av kedja. Vid den tiden var maskintillverkarna utöver ETA, mer kända AS, FHF, ST och så vidare. Det rapporterades att mer än 600 schweiziska klocktillverkaren, kan en föga känd klocktillverkare egenproducerade många av rörelsen, känd som ”all-round fabrik”, är produktionen också bra, det finns sådana välkända brittiska Nag och Rom, men i grund och botten Till mitten av åttiotalet flyttar inte, och har blivit en monteringsanläggning. Förutom Shi Ying klockor påverkas av effekterna, är för stor produktionskostnaderna, är bristen på konkurrenskraft en av orsakerna. I själva verket borde den viktigaste faktorn vara lika bra som eller rörelse ETA rörelse utformad så rimligt, noggrannhet restid, är det bättre att ETA bra rörelse tillförlitlighet och slutligen till ETA rörelse nästan dominans på den europeiska marknaden.
ETA har inte bara egna forsknings- och utvecklingslaboratorier, men ansvarar också för sin egen produktionsutrustning och utveckling. Till exempel, ETA de senaste åren, är en av de mest framgångsrika produkterna – Swatch produktionslinje designad av företaget själv, utveckling och tillverkning. Aktiva på marknaden och mer än 30 typer av mekaniska hjärta ETA Shi Ying-serien, i enlighet med de relevanta kraven i kvalitetssäkringssystemet kvalitets detektering av varje produktionsprocess. Samtidigt ETA har också ett globalt distributions delar nät och kundservice för förflyttning av inventeringen genom tekniska data regelbundet distribueras till alla marknader och internationella utbildningar, ETA avsevärt förbättra effekterna av den globala professionella urmakare . rolex saljes Nu ETA rörelse tillverknings- och monteringsanläggningar i Schweiz och Frankrike, Tyskland, Thailand, Malaysia och Kina och andra delar av världen.

Kommentera

Your email address will not be published.