Replika Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken – schweiziska replica klockor triple aaa+ grade,replica klockor,replika rolex

Okt 26

Replika Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken

2014 Nanjing ungdoms olympiska lekar, även känd som Nanjing ungdoms OS, klockan 16:00 den 16 augusti 2014 i Nanjing öppnade Kina. Nanjing OS är en annan stor olympisk händelse efter Kinas olympiska spelen i Peking. Det är de första olympiska spelen som hölls i Kina och den andra olympiska händelsen i Kina.
Under denna Nanjing ungdoms-OS, Omega 27 tävlingsarenorna, för att ge professionella tidstjänster för 222 spel, 28 sport, och Omega kraftfulla lineup som fångade uppmärksamhet över hela världen: 330 Professional Chronograph plats personal, 450 utbildade volontärer pigment, väger ca 80 ton avancerat timing anordning 28, som innefattar en gemensam resultattavla händelse och resultattavlan 118, och total längd av 85 km av optisk fiberkabel, och televisionsvideosignalgeneratorn 38, i enlighet med olika ytterligare replika klockor Omega Verksamhet av de specifika kraven, för att tillhandahålla lämplig tidtjänst och databehandlingsteknik.
Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken
Spår och fält
Elektroniskt avgångssystem
När befälhavaren drar avtryckaren av den elektroniska avfyrningspistolen kommer tre saker att hända samtidigt: startljudet blinkar, signalen överförs till tidsenheten. Andra gången på två sekunder kommer utlösaren att utfärdas. Ljudet kan ändras och laddas ner via dator.
Som med de traditionella vapen som använder kryp, spelas ljudet i högtalaren runt varje spelare för att se till att de hör ljudet samtidigt. På vissa platser kan ljudsignalen också sändas till det offentliga adresssystemet.
klockor kopior Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken
Start och kördetektion
I modern sportstiming är startaren utrustad med en inbäddad sensor, som är en viktig del av Omegas ledande hastighetsdetekteringsteknik. Varje starter är utrustad med en högtalare och är ansluten till en elektronisk skjutpistol så att alla deltagare kan höra startsignalen samtidigt.
Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken
I början kan sensorn i övervakningssystemet mäta varje deltagares reaktionstid, det vill säga tidsskillnaden mellan geväret och idrottarens svar. Varje deltagarens svar på att höra vapnet (dvs fotstödets fotstöd) kan detekteras av sensorn som är inbäddad i startaren och beräknas av Omegas timing-enhet – dessa sensorer Mät det tryck som utövas av tävlande på startaren med en hastighet av 4.000 gånger per sekund. Om den uppmätta tiden är mindre än en person för att höra den normala svarstiden efter att ha skjutit pistolen, betyder det att deltagaren inte har hört att skottlossningen har börjat, kommer tidvakten att bedömas som ”rush”.
Enligt IAAF (Internationella friidrottsförbundet), den minimala fysiologiska svarstid på 100 millisekunder (1/10 av en sekund), är mindre än reaktionstiden anses vara en för tidig reaktion, vilket innebär att tävlande tjuvstart.
Omega lätt sensor kamerasystem
Bland de tidsanordningar som används vid sportevenemang är det mest kända Omega ljusavkännande kamerasystem (Scan-O-Vision). Detta är en slutkamera installerad i sprint, hinder och andra tävlingsspår i mållinjen. Även om det första elektroniska ögat hade dykt upp 1920 var det inte förrän i Olympiska spelen i London år 1948 att Omega använde optoelektroniska ögon för att starta kameraskyddet. Sedan kamerans tidiga slut använde filmen tog det några minuter efter slutet av spelet att skriva ut den exakta bilden och leverera den till domaren. Omega har alltid varit engagerad i forsknings- och utvecklingsarbete, vilket också gör dagens ljussensors kamera system inom några sekunder efter slutet av spelet kommer att kunna ge en korrekt ”slut” bild.
Omega slutpunktsfotograferingssystem fungerar
Slutbilden genereras av en högteknologisk bildinspelningsenhet som registrerar upp till 2000 digitala bilder per sekund! Varje spelare korsar bilden i mållinjen och fångas av enheten och visas på det slutliga ”fotot”. På denna slutpunkts bild kan tidsintervallet vid vilken varje spelare korsar målen återspeglas av avståndet mellan dem. Domaren bestämmer titeln på varje spel baserat på den här bilden.
Swim
pekplatta
Under årens lopp, Omega inte bara ger tidstjänster för internationella simtävlingar, samtidigt simmar händelser timing och poäng viktiga områden FoU huvudpromotor, där många innovationer kommer att omfatta världens första halvautomatiska simning timer, och nu mannen Känd ”touchpad” installerad i slutet av varje lane i poolen.
Idrottare kan ”stoppa timing” genom att applicera ett tryck på 1,5-2,5 kg till undervattens pekplatta, och dessa pekplattor påverkas inte alls av vågornas påverkan. Med dessa pekplattor blir simning den enda sporten som kan stoppas av tävlande själva.
Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken

Höghastighets video
Under 2008 orsakade Omega i badprojektet införandet av höghastighetsvideosystem, omedelbart stora följder. Systemet är anslutet till de fyra högupplösta videobandspelarna, så att domaren kan titta på videokameran för att fånga alla bilder eller någon av de valda för att förstora helskärmen. Och dess skytteinnehåll säkerhetskopieras i den mobila hårddisken. Recorder kan skjuta 100 bilder per sekund, dataöverföringshastigheten på 1Gb.

Indikatorlampa för badläge
Det innovativa signalsystemet, som kallas ”simbassängindikatorn”, har ett mycket karakteristiskt signalljus. Dessa lampor placeras på startbordet bredvid pekplattan i slutet av poolspåret. I slutet av tävlingen visade pickupbordet en stor plats som representerade första platsen, två medellånga fläckar som representerade andra platsen och tre små fläckar på uppdrag av den tredje.
Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken

Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken
Omega OMEGA Swimming Ranking Indicator

I fallet med
Sedan 2000 har Omegas skärmgrafikteknik blivit en viktig del av TV-spel-simningstävlingen. Den populära ”virtuella inspelningslinjen” gör det möjligt för tittarna att se en rad på skärmen som fortskrider världsrekordet. Om idrottaren går bortom ”virtuell rekordlinje” för att slutföra spelet, betyder det att en ny världsrekord föddes. I början av varje spel tillåter skärmgrafiktekniken fans att se alla deltagare på TV: ns namn, nationalitet och lane nummer. När spelet avslutas kommer skärmen att visa de tre bästa namnen och rankningarna. Efter några minuter finns det ett annat diagram som visar tid och slutlig rangordning för varje deltagare.

Virtuell dykning animation
Tidigare kommer namnet på dykare och dess tekniska svårigheter att visas på skärmen. Nu är Omega användandet av innovativ teknik, de tvådimensionella animeringsklipen som överlagras på TV-skärmen, visar den idealiska dykfunktionen. Med denna teknik kan TV-publiken förstå betydelsen av de olika delarna av varje dykning. Det finns mer än 200 olika presentationsanimationer baserat på antalet dykningsaktivitetsgrupper, ställningar, somersaults och swivels. Varje presentation av animationen av dykningsutöternas startställning, har fortgått tills ”ledigt” för att slutföra idrottarna i vattenänden.
Omega kändis ambassadörer Chad Le Clos (South African simning idrottsman) och Michelle Wie (US golfproffs) i tonåren i sina respektive sport i fokus blockbuster har sedan dess upprätthållit en god fart, eller ens kontinuerligt överskridits.
Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken

Hippocampus serie ocean universum 600 meter dykbord
För att fira 2014 ungdoms olympiska spelen presenterar Omega glory hippocampus-serien av oceanuniverset 600 meter dykbord.
Omega för dig att dekryptera den gröna OS-tidpunktstekniken
Hippocampus serie ocean universum 600 meter dykbord

Omega hippocampus serie av marin kosmisk klocka skapad av ett speciellt innovativt material – polerad och matt behandling av fallet av fem titan och med en Liquidmetal dykskala med en polerad blå keramikram.
Liquidmetal legering hårdhet upp till tre gånger så mycket som stål, och kan vara sömlösa med keramiska fästet. Detta keramiska material är hårdare än Liquidmetal-legeringen. Timskalan på den blå ratten är täckt med en vit beläggning som, som den polerade välvda rhodiumklockan och den andra handen, avger blå ljus i en mörk miljö. Medan minut och dykning på cirkeln av cirkeln utges ett grönt ljus. Denna funktion gör dyket bara en blick, du kan enkelt läsa tiden.
Denna klocka är utrustad med en enkelriktad roterande kant och rad heliumventil, vattendjup på 600 meter. Klockan är utrustad med Omega unika 8500 koaxial rörelse, och utrustad med Si14 kiselmaterial gossamer. Genom anti-wear safiren tillbaka, titta på den inre Omega innovativa koaxialrörelsen är tydligt synlig.

 

Kommentera

Your email address will not be published.