Quinting rörelse Mystery klockor saljes – schweiziska replica klockor triple aaa+ grade,replica klockor,replika rolex

okt 27

Quinting rörelse Mystery klockor saljes

När du håller en klocka, får du genom sitt genomskinliga synsfält att du känner att tiden kan vända så, det är en mycket intressant sak, Quinting-bordet är fallet, Quinting-bordet kommer att döljas i kroppsdelarna på bordet, så att ratten ihåliga Genom botten, best replica klockor timme och minut nål till safir kristall fast, ett helt transparent bord presenteras framför dig.

Denna unika Quinting-rörelse är gjord av safirkristall.
Det här är en mycket utmanande och svår produktionsprocess, som ska lösa många tekniska svårigheter. Förutom klockor och andra sju delar av bordet, lägger tabelltidskomponenterna upp till 230, förutom 26 extra delar, så många delar som kan installeras i en fyrkantig ratt, kan svårigheten föreställas. Faktum är att varje Quinting klocka innehåller en patenterad transparent safir kristallrörelse.
Om du har en liten förståelse för klockan kommer du att veta att rörelsen vanligtvis är gjord av metall och Quinting klockrörelse består av flera lager av tunn skiv safir kristallring som består av dessa safir Kristallkugghjulen behandlades tidigare med metall och antireflekterande beläggning. Detta är ett mycket komplext system för de statiska och dynamiska safirkristallkomponenterna, eftersom den fulla användningen av mekanisk rörelse inte är direkt tillverkad, användningen av traditionella mekaniska medel och elektroniska lösningar inte är lätt att uppnå detta syfte borde denna tabell Som mekanisk rörelse i elektronisk körning är fönstret i de fyra motorerna dolda i vår synvinkel utanför. Dessa motorer gör att den roterande safirkristallen kan köra pekaren, och dessa sex transparenta, roterbara safirkristallplattor används för att driva indikatorns timmar, minuter och sekunder. Dessutom finns det sju icke-roterbara safirkristaller som används för att montera komponenter. Positionen hos dessa kristallkomponenter är mycket strikt och avståndet mellan safirskikten är åtminstone mellan 0,08 och 0,1 mm.
Quinting är sällsynt i Schweiz för att producera en sådan transparent rörelse hos tillverkarna, alla delar av rörelsen måste monteras manuellt. Precis sinnenhet som ska göras i ett rent rum för att säkerställa en perfekt genomskinlighet i rörelsen, är driften av safirkristall ett stressfullt hantverk, det kräver smart hand och en hundra procent noggrannhet, till skillnad från metall, kan safirkristall inte lösas Det finns ingen flexibilitet, eftersom safirkristall en sådan egenskap är det inte lätt att skapa deformationsrörelsen för att säkerställa sin höga noggrannhet. klockor replica Det gör också Quinting klockor baserade på komplexa klockor i ledningarna.
Vanlig metallrörelse och Quinting safirkristallrörelse är stor skillnad:
Vanliga metallbearbetningsverktyg är tillverkade av metall och den komplexa Quinting-klockan som används av växlarna är gjord av metall, safirkristall och gummitillbehör, klocktillverkarna behöver detta fantastiska hantverk och absolut noggrannhet grad.
För att ge ett enkelt exempel borde urmakaren ett hål i metallen, även om hålet inte är helt i mitten, men på grund av den elastiska metallen kan urmakaren fortfarande placera delarna i hålet. Och Quinting är gjord av safirkristall, safirkristall är inte flexibel, samma hål i Quinting-rörelsen för att säkerställa att placeringen av hålets absoluta centrum eller delar inte kommer att installeras.

Quinting ligger i St. Blaise Neuchâtel, Schweiz hantverk varumärke, betonar handgjorda.
Och andra välkända klocka varumärken, Quinting i urindustrin kvitta en storm, Quinting unikt för denna unika transparent bord. Founded in 1993 Quinting, som varade i fyra schweiziska ingenjörer ganska kreativa insatser på sju år, och slutligen i 2000, förverkligandet av idén om transparenta tabeller. Idéer på bordet så tidigt som transparent där, men alla ansträngningar för att uppnå en transparent bord, efter en hel del människor inte nås i den 19: e talet, då fransmännen gjort en bell man Jean-Eugene Robert Houdin, han anses vara modern magic far fram en ”mysterium” av klockan nådde klockan disk glas full insyn. Men han inte förklara hur denna klocka är gjord av. Efter såsom Cartier varumärke har studerat denna klocka, förklarade de att nyckeln till detta är rörelsen av klockan, användning glas eller annat transparent material som skall göras. Men tills Quinting, kan ingen göra helt transparent bord. Quinting producerade världens första helt transparent klocka kommer Quinting kronograf lång tradition och ingenjörsteknik för att säkerställa klockan unik. Pascal (Pascal Berclaz) Den Quinting den sittande vd, är hans koncept transparent bord bli verklighet. Quinting massproduktion under 2000, denna fantastiska klocka, när marknaden förväg, transparent Quinting titta populära. Över 2000 efterfrågan på marknaden har överskridit bolagets nuvarande produktionskapacitet, men ändå insisterar på beställning Quinting produktionen för att säkerställa att varje klocka hög kvalitet.

Kommentera

Your email address will not be published.