Den nya El Primero 410 klockan replika klockor – schweiziska replica klockor triple aaa+ grade,replica klockor,replika rolex

Nov 01

Den nya El Primero 410 klockan replika klockor

Zenith ( verklig kraft när den senaste lanseringen av 410-modellen klockan gör det möjligt för flertalet klocksamlare att vara upphetsade. Den här prestigefyllda rörelsen föddes 1969, den legendariska El Primero-serien av ett annat mästerverk, har inte bara världens mest exakta automatiska tidsfunktion utan också specifikt lagt till tre kalenderdisplayer och månfasdisplay. Tiden går förbi, klassisk för evigt. Den här nya klockan kommer att vara den perfekta kombinationen av traditionell och modern, båda utrustade med lojalitet mot bordet, titta på klockans historia, men har också en unik modern stil av falldesignen.

1969, första gången en man landade på månen, symboliserade ett litet steg av en man ett stort steg för hela mänskligheten. Samma år tog replika ZENITH också ett oöverträffat steg i klockindustrin. Efter sju år av noggrann studie, ZENITH klocka fabriken lanserades officiellt i historien om den första med en datum display och skala markera integrerad automatisk kronograf. Förutom denna fantastiska innovativa design har denna klocka också enastående prestanda, dess rörelse med den timme som slår 36 000 gånger den höga vibrationsfrekvensen, vilket motsvarar noggrannheten hos en tiondel av en sekund enhet. Sedan starten 1865 ser ZENITH fabriken med djärva djärva anda av innovation, modet att öppna upp, fortsätt framåt. Idag har varumärket mer än 300 patenterad design. Men ZENITH klockfabrik stannade inte där, det försökte utmana gränserna för klockans konst, den tre kalenderdisplayen och månfasdisplayfunktionen inbäddad i rörelsen för att skapa ett välförtjänt klockmästerverk. Föddes denna rörelse i 1969? Det var första namnet El Primero 3019 PHF, döpte om 410-rörelsen.

Denna rörelse är utrustad med ett styrkolumnhjul, med 50 timmars energibesparing , och ZENITH ser på andra El Primero-rörelser, är märkets ikoniska verk. Fram till år 2000 bekräftade 410 rörelse efter testet med sin exakta och pålitliga prestanda sin utmärkta kvalitet. Men legenden kommer inte att dra sig ur historiens scen. I 2013 gjordes ZENITH denna rörelse för att producera en begränsad upplaga av 500 klockor och utrustad med en ljuskolgråskal.

Från sjuttiotalet till det tjugoförsta århundradet

I början av ett halvt sekel senare upplevde El Primero410-rörelsen många evolutioner, ledde till sitt namn som namnges efter den nya klockan. klockor kopior Idag kommer detta nya mästerverk också att vara medlem i den legendariska klassiska El Primero-serien. I år lanserade årets silversignalvakt, citerad den ursprungliga formen av funktionell layoutdesign, är varje detalj fylld med en stark sjuttiotal stil. Veckan och månaden visas klockan 10 och klockan 2, och datumet visas som om det var klockan 4:30. Månfasfunktionen är placerad vid klockan 6, det unika displayfönstret för modellering visar tydligt utvecklingen av himmelska kroppar, två cirkulära skivor reproducerar smart den mörka sidan av månen. Genom bildfönstret för att visa de olika stadierna av månens förändringar (den sista månaden, fullmåne, nästa månad, nymånen) blir en lättare sak. En tvåmånaders gammal roulette är kopplad till en 59-tandig växel, som sammanfaller med två månatliga månaders perioder (2×29,5 dagar). Denna klocka är genom detta sofistikerade och poetiska sätt att åter tolka månens soliga rundor.

El Primero 410-rörelsen i reproduktionen av den klassiska stilen samtidigt, utrustad med en sällsynt komplexa funktioner. ZENITH med en begåvad kompetens, både för att behålla originalkvaliteten på 1800-talets landmärkeverk, men också för sin moderna atmosfär, så att denna klocka har blivit riktigt unika skatter. 42 mm rostfritt stålfodral var jämn båge rund, polerad och matt detaljer om den perfekta kombinationen av design, sida vid sida, markera de moderna funktionerna. Runda stoppursknappen för klockformen för att lägga till en ny peka på pennan, medan skivplattans timingplatta med silveroljesprydnaden ringer i skarp kontrast. Mjölk vit fläns runt markeringen, rhodiumpläterad pekare i ratten på lågprofilrotationen, så att när du läser tydligare. Pure Blue Chronographs andra svans dekorerad också en ZENITH liten stjärna, är märkets framstående kvalitets- och precisions timing process symbol. El Primero 410 klocka består av 390 fina delar. Genomskinligt safirkristallbord gör denna fascinerande mekaniska kombination vid en blick. klockor saljes Dessa unika skatter som är värdiga för ZENITH ser fabriksmodig anda av den bästa utföringsformen av innovation. Tidssymbolen för att ha på sig handleden, vad är roligare än det?

Kommentera

Your email address will not be published.